6 LEGO-sets die je als filmliefhebber echt moet hebben

Vind jij jezelf een echte filmliefhebber? En zou je het liefst alles kopen van jouw favoriete franchise? Hier volgt een lijstje met 6 leuke LEGO-sets voor filmliefhebbers van Batman, Harry Potter, Star Wars en Fast & Furious. Dit zijn perfecte sets voor in je verzameling!

Millennium Falcon – Star Wars

Er zijn meerdere LEGO-versies van het bekendste schip van Star Wars. Het voertuig is enorm gedetailleerd en een prachtig object voor in je LEGO Star Wars collectie. De duurste versie heeft ontzettend veel onderdelen. De set komt met een aantal minifiguren die ook plaats kunnen nemen in het voertuig. Als je de buitenste panelen verwijdert komt er een prachtig interieur tevoorschijn.

Stormtrooper Helm – Star Wars

De helm van de Stormtrooper kan ook niet missen in je collectie. Behalve de Stormtrooper kan je onder andere ook de helm van Darth vader, The Mandalorian en Luke Skywalker (Red Five) namaken. Dit is een ontzettend leuk cadeau aan een Star Wars-fan.

Kasteel Zweinstein – Harry Potter

Dit is de welbekende Zweinstein Harry Potter LEGO set. De leeftijd voor deze set is 16+. Dit is een gedetailleerde set waarbij je de torens, kamers en klaslokalen ontzettend goed weergegeven ziet. Met deze set komen 27 minifiguren.

De Zweinstein express – Harry Potter

Dit is de eerste set in dit lijstje die echt voor kinderen bestemd is. De leeftijd hiervoor is  8-14 jaar. Met deze set kun je het bekende treinstation na maken waarmee je naar het kasteel kan reizen.

Batmobile – Batman

Dit is een leuke LEGO-set voor superheldenfans. In de LEGO Technic serie zitten een aantal bekende filmauto’s. Daar kan de Batmobile natuurlijk niet aan ontbreken. Deze LEGO-auto is geïnspireerd op de Batmobile uit de film THE BATMAN (2022).

Dom’s Dodge Charger – Fast & Furious

Voor de fans van Fast & Furious is dit natuurlijk een top item om te hebben. Onder de motorkap zit zelfs een model versie van de V8-motor! Ook heeft de auto andere vette onderdelen. Zo kan je precies de scènes uit de films naspelen.