Raambekleding voor in je badkamer

Inhoud van de pagina

Je badkamer, een ruimte waar je je altijd even terug kan trekken, een plek om na een lange dag even te ontspannen, of om je dag juist fris te starten. In je badkamer is voor de meeste mensen privacy misschien wel het belangrijkste.

De perfecte combinatie tussen privacy en licht zijn aluminium jaloezieën. Aluminium staat bekend als stevig en duurzaam materiaal, ook is het vochtbestendig en makkelijk schoon te houden. Uiteraard wil je je badkamer ook een beetje gezellig maken en wat uit laten stralen. Jaloezieën kunnen veel gezelligheid creëren, zo kun je je badkamer dus leuk aankleden en je privacy verzorgen.

Heb jij een draai-kiepraam in je badkamer? Ook dat is geen probleem. De aluminium jaloezieën kunnen gemonteerd worden door middel van een klemsteun aan het kozijn. De jaloezieën gaan hier niet door klapperen door een magneet die wordt meegeleverd.

Een warme sfeer

Rolgordijnen zijn natuurlijk van stof gemaakt, desondanks worden deze regelmatig in badkamers geplaatst. Hierdoor kun je bijvoorbeeld met de lichtdoorlatende stof het raam afsluiten waardoor er niemand bij je naar binnen kan kijken. Er zijn bij ilumio verschillende vochtbestendige stoffen, dus wil je graag een rolgordijn in je badkamer, dan kan dat zeker.

Een wat nieuwere vorm van raamdecoratie zijn plisségordijnen, dit nieuwe type is wel gelijk erg populair en valt bij veel mensen goed in de smaak. Plisségordijnen hebben echt een rijke en warme uitstraling. Je kunt deze gordijnen door middel van het top down en bottom up systeem heel eenvoudig bedienen. Zo kun je je raam helemaal of deels afsluiten zoals jij dat wilt.

Pvc jaloezieën

Wil je toch voor jaloezieën gaan, maar vind je de aluminium jaloezieën misschien te strak of saai? Dan zijn de pvc jaloezieën van kunststof de ideale raamdecoratie. De pvc jaloezieën krijgen een echte houtlook door een houtnerf die er aan toegevoegd kan worden. Hierdoor krijg je een wat speelse, stoere en natuurlijke uitstraling.

Onze top 3

Namens ilumio hebben wij een top 3 samengesteld voor raamdecoratie in je badkamer.

  1. Pvc jaloezieën, de vochtbestendige materialen maar wel de mooie houtlook de er aan toegevoegd is geeft gewoon een prachtige uitstraling.
  2. Aluminium jaloezieën, de strakke en luxe uitstraling van deze jaloezieën geeft een enorm mooi beeld, daarnaast zijn ze natuurlijk vochtbestendig en makkelijk schoon te maken.
  3. Een rolgordijn, met deze raambekleding kun je simpel de hele badkamer afsluiten. Rolgordijnen kunnen makkelijk aangesloten worden op een draai-kiepraam door de klemsteunen.