Ibiza Yoga Retreat

Op Ibiza, het magische eiland met haar bijzondere energie, prachtige natuur en mooie stranden nodigen we je uit voor een diepgaande yogavakantie.


In een vrijgelegen ‘finca’ midden in de rustgevende natuur, kun je een week lang genieten van inspirerende yogalessen, gezond eten en heerlijk ontspannende momenten voor jezelf. De sfeer van deze yogaweek op Ibiza is persoonlijk en intiem. De deelnemersgroep is max. 14 personen, wat ruimte geeft aan persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer. Naast de yoga is er voldoende tijd voor jezelf. Je kunt heerlijk luieren aan het zwembad, wandelen in de omgeving, het eiland en de prachtige strandjes verkennen of een fijne massage ondergaan.


Yoga

De yogalessen vinden grotendeels buiten plaats op het terras met uitzicht over het landgoed. Indien nodig, werken we binnen in een Yurt gelegen tussen de fruitbomen. Dagelijks bieden we twee tot drie yogasessies aan. In de ochtend en/of avond sessies werken we, afhankelijk van het thema van de week, met diepwerkende houdingen, ademhalingsoefeningen en meditaties. In het begin van de middag bieden we een langere verdiepende yoga sessie die zich richt op bewustwording en verbinding.

De lessen zijn voor iedereen geschikt. Het is niet nodig eerder yoga te hebben beoefend. In de middag kun je verder een dagtocht maken en enkele van de gezellige steden bezoeken of gewoon relaxen op een van de prachtige stranden in de buurt.

 

Data 2018

Retreat 1:  25 t/m 31 Juli


Kosten

Vanaf 850 € exclusief reiskosten, massages, behandelingen.


Locatie

Yoga Lifestyle Ibiza
Ibiza / Spanje

Beschikbare plaatsen

Aan deze vakantie kunnen max. 14 mensen deelnemen.
 
Aanmelden Yoga Summer Retreat - Ibiza
   

Leraren & Trainers

Wessel Wallert
Wessel (1977) is een ervaren Level 1 & 2 Kundalini Yoga docent en één van de dragende krachten achter Yoga Lifestyle en Business Yoga Nederland. Door zijn jarenlange ervaring in het beoefenen en onderwijzen van Kundalini Yoga, is Wessel in staat mensen op een diepgaande wijze te begeleiden en te ondersteunen. In zijn lessen ligt de nadruk op bewustwording, transformatie en het ervaren van een diepe persoonlijke- en universele verbondenheid. Zijn vriendelijke en oprechte persoonlijkheid inspireert mensen om diep in de ervaring te gaan en het beste uit henzelf naar boven te halen. Naast zijn Kundalini Yoga lessen biedt Wessel ook Yoga Therapy & Coaching aan en is hij als Business Yoga trainer werkzaam binnen het bedrijfsleven. Zijn lessen staan ‚Äč‚Äčopen voor alle niveaus.


Accommodatie

Het sfeervolle en warm ingerichte ‘Yoga Lifestyle’ huis bevindt zich in het hart van het eiland, omgeven door leuke dorpjes en prachtige stranden. Het heeft een eigen zwembad en is gelegen op een prachtig landgoed wat zorgt voor rust en verstilling. De locatie is heerlijk rustig maar indien je daar behoefte aan hebt ben je binnen no-time op het strand of in Ibiza stad. In de nabije omgeving zijn diverse hotspots te vinden zoals de hippiemarkt Las Dalias en leuke strandtenten. Het huis biedt verschillende ruime gedeelde kamers waarbij je voldoende eigen ruimte hebt en comfortabel kunt slapen.

Gezonde voeding

Iedere dag genieten we van een heerlijk voedzaam ontbijt, vers fruit en lekkere vegetarische maaltijden welke met veel liefde worden bereid. Alle maaltijden worden gemaakt met zoveel mogelijk locale producten die van biologische boeren uit de omgeving komen, of uit eigen tuin. De maaltijden zijn gevarieerd en altijd weer even lekker met verse groenten en kruiden van het seizoen.

 

yogaweek ibiza

 
yogaweek ibiza
 
yoga summer retreat ibiza
 
yoga summer retreat ibiza
 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

IbizaYogaRetreatEngelse website van Yoga Lifestyle Studio, Kundalini Yoga voor beginners en gevordenen in AmsterdamNederlandse website van Yoga Lifestyle Studio, Kundalini Yoga voor beginners en gevordenen in Amsterdam