Yoga Summer Retreat 

Een heerlijke yoga vakantie voor ontspanning en zelfvernieuwing. Kom en geniet van jezelf in deze yoga en natuur vakantie in het mooie yoga resort: Ibiza Moving Arts. Een prachtige locatie, fijne mensen, yoga en meditatie, outdoor-activiteiten, veel plezier en het samen doorbrengen van een geweldige tijd.


Retraite

De Yoga Summer Retreat is een perfecte mix van het leven in de natuur, het leren en beoefenen van yoga en meditatie en genieten van een zomervakantie op het magische eiland Ibiza. In de ochtend en avond bieden we een yoga-sessie met ademhalingsoefeningen, krachtige houdingen en meditaties. In het begin van de middag bieden we een dagelijkse intensieve Kundalini Yoga workshop die zich richt op kennis en ervaring. De yoga-sessies zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden yogi's. In de middag kun je verder een dagtocht maken en enkele van de gezellige steden bezoeken of gewoon relaxen op een van de prachtige stranden in de buurt.

Voor een week kun je helemaal opgaan in de Yoga Lifestyle en je laten inspireren om een bewuste levenshouding terug te brengen naar huis. Naast de yoga-sessies is er de mogelijkheid om een aantal prachtige therapieën en behandelingen te reserveren, te weten: Yoga therapie, massage en ontspanning behandelingen.

 

Data 2017

Retreat 1:   01 t/m 07 Aug.  (Siridharma)
Retreat 2:   16 t/m 22 Aug.  (Siridharma)
Retreat 3:   24 t/m 30 Aug.  (Siridharma)
Retreat 4:   08 t/m 14 Sep.  (Maria-Christine + Blanca)


Kosten

Vanaf 850 €
exclusief reiskosten, massages, behandelingen


Locatie

Yoga Lifestyle Ibiza
Ibiza / Spanje

Beschikbare plaatsen

Aan deze vakantie kunnen max. 16 mensen deelnemen.
 
Aanmelden Yoga Summer Retreat - Ibiza
   

Accommodatie

Het ‘Yoga Lifestyle Ibiza’ Huis is gelegen in het hart van Ibiza, omgeven door prachtige natuur en niet ver van leuke dorpjes. Het is huis is gebouwd door een lokale familie in een typische Ibiza stijl. Het is een sfeervol ingericht en voorzien van alles wat we nodig hebben om in een comfortabele, warme en rustige ruimte ons werk te doen. Het is de ideale plek om deze bijzondere tijd samen door te brengen. Behalve fijne slaapkamers, is er een mooie woonkamer met open haard, een keuken en grote eettafel. Buiten, in de boomgaard staat een yurt voor de yoga. Op zonnige dagen kunnen we genieten van openlucht yoga sessies op het yoga platform in de tuin. We eten op de veranda en nemen een verfrissende duik in het zwembad en ontspannen in de tuin. Rondom het huis kun je volop wandelen, over mooie zandpaden in een bosrijke omgeving. Wil je het eiland verkennen dan kun je vanaf deze centrale locatie overal snel komen.

Het huis biedt verschillende accommodatie opties: eenpersoonskamer, tweepersoonskamer, gedeelde kamers, luxe atelier.


Leraren & Trainers

Siridharma
Siridharma heeft meer dan 15 jaar ervaring in Kundalini Yoga en is de oprichter van Yoga Lifestyle Studio / Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in Yoga Therapie en het helpen van mensen om yoga en bewustzijn te integreren in hun dagelijks leven. Tijdens de week kun je bij hem terecht met specifieke thema's of persoonlijke wensen. Siridharma zal gedurende de week de Kundalini Yoga lessen / workshops verzorgen en hij is ook het aanspreekpunt tijdens de retraite.

Simrit
Simrit is een onafhankelijke Kundalini Yoga trainer (Level 1 en 2). Simrit leeft het leven van een “Kundalini Pelgrim” – les geven en reizen in Israël en Europa. Ze inspireert mensen met veel respect voor de oorspronkelijkheid en met veel liefde voor originaliteit. Simrit Kaur is een levend voorbeeld van iemand die zich volledig heeft verbonden en toegewijd is aan service. Ze is een leraar, een leider en beschikt over een yogische integriteit op alle niveaus. Ze is een liefdevolle, zorgzame en compassievolle lerares met een buitengewone capaciteit om anderen te ondersteunen, te begeleiden en te inspireren.

 

yoga summer retreat ibiza

 
yoga summer retreat ibiza
 
yoga summer retreat ibiza
 
yoga summer retreat ibiza
 
 
 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Yoga Summer retreatEngelse website van Yoga Lifestyle Studio, Kundalini Yoga voor beginners en gevordenen in AmsterdamNederlandse website van Yoga Lifestyle Studio, Kundalini Yoga voor beginners en gevordenen in Amsterdam