Yoga Summer Retreat 

Een heerlijke yoga vakantie voor ontspanning en zelfvernieuwing. Kom en geniet van jezelf tijdens deze yoga- en natuurvakantie op het prachtige Ibiza. Een geweldige locatie, fijne mensen, yoga en meditatie, outdoor-activiteiten, veel plezier en een geweldige tijd met elkaar samen.


Retraite

De Yoga Summer Retreat is een perfecte mix van leven in de natuur, leren en beoefenen van yoga en meditatie, en genieten van een zomervakantie op het magische eiland Ibiza. In de ochtend en avond bieden we een yoga-sessie met ademhalingsoefeningen, krachtige houdingen en meditaties. In het begin van de middag bieden we een dagelijkse intensieve Kundalini Yoga workshop die zich richt op kennis en ervaring. De yoga-sessies zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden yogi's. In de middag is er voldoende vrije tijd om een dagtocht te maken en enkele hotspots te verkennen: mooie dorpjes, de oude stad, de hippie markt, Es Vedra en andere mooie natuurplekken, of uiteraard relaxen op een van de vele prachtige stranden.

Voor een week kun je helemaal opgaan in de yoga lifestyle, veel leren en vol inspiratie thuiskomen. Naast de vaste activiteiten is er de mogelijkheid om een aantal aanvullende therapieën en behandelingen te reserveren: Yoga therapie, massage en ontspanning behandelingen.

 

Data 2018

Retreat 1:   01 t/m 07 Juli.
Retreat 2:   01 t/m 07 Aug.


Kosten

Vanaf 850 €
exclusief reiskosten, massages, behandelingen


Locatie

Yoga Lifestyle Ibiza
Ibiza / Spanje

Beschikbare plaatsen

Aan deze vakantie kunnen max. 16 mensen deelnemen.
 
Aanmelden Yoga Summer Retreat - Ibiza
   

Leraren & Trainers

Siridharma
Siridharma heeft meer dan 15 jaar ervaring in Kundalini Yoga en is de oprichter van Yoga Lifestyle Studio / Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in Yoga Therapie en het helpen van mensen om yoga en bewustzijn te integreren in hun dagelijks leven. Tijdens de week kun je bij hem terecht met specifieke thema's of persoonlijke wensen. Siridharma zal gedurende de week de Kundalini Yoga lessen / workshops verzorgen en hij is ook het aanspreekpunt tijdens de retraite.

 

Accommodatie

Het huis is gelegen in het hart van Ibiza, omgeven door prachtige natuur, niet ver van leuke dorpjes en dichtbij het strand. Het is huis is gebouwd door een lokale familie in een typische Ibiza stijl. Het is een sfeervol ingericht en voorzien van alles wat we nodig hebben om in een comfortabele, warme en rustige ruimte ons werk te doen. Het is de ideale plek om deze bijzondere tijd samen door te brengen. Behalve fijne slaapkamers, is er een mooie woonkamer met open haard, een keuken en grote eettafel. Buiten, in de boomgaard staat een grote yurt voor de yoga. Op zonnige dagen kunnen we genieten van openlucht yoga sessies op het yoga platform in de tuin. We eten op de veranda en nemen een verfrissende duik in het zwembad en ontspannen op de lounges in de tuin. Rondom het huis kun je volop wandelen, over mooie zandpaden in een bosrijke omgeving. Wil je het eiland verkennen dan kun je vanaf deze centrale locatie overal snel komen.

Het huis biedt verschillende ruime gedeelde kamers waarbij je voldoende eigen ruimte hebt en comfortabel kunt slapen.

Gezonde voeding

Iedere dag genieten we van een heerlijk voedzaam ontbijt, vers fruit en lekkere vegetarische maaltijden welke met veel liefde worden bereid. Alle maaltijden worden gemaakt met zoveel mogelijk locale producten die van biologische boeren uit de omgeving komen, of uit eigen tuin. De maaltijden zijn gevarieerd en altijd weer even lekker met verse groenten en kruiden van het seizoen.

 

 

yoga summer retreat ibiza

 
yoga summer retreat ibiza
 
yoga summer retreat ibiza
 
yoga summer retreat ibiza
 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Yoga Summer retreatEngelse website van Yoga Lifestyle Studio, Kundalini Yoga voor beginners en gevordenen in AmsterdamNederlandse website van Yoga Lifestyle Studio, Kundalini Yoga voor beginners en gevordenen in Amsterdam