Yoga Lifestyle

Yoga Lifestyle is een organisatie die de kennis en traditie van Kundalini Yoga zoals onderwezen door Yogi Bhajan integreert binnen het dagelijks leven en de hedendaagse samenleving. Dat betekent het op toegankelijke wijze toepassen, aanbieden en onderwijzen van yoga, meditatie en bewust leven.

YL staat voor bewust leven. Door bewust te zijn van wie je bent kun je op authentieke wijze invulling geven aan de rollen die van de moderne mens verwacht worden. Dit bewustzijn verbetert je functioneren, je gezondheid en je relaties. YL versnelt je persoonlijke groei door een versterkte relatie met jezelf.

YL doet dit op een toegankelijke wijze en onderscheid zich door een eigentijdse en innovatieve aanpak. YL is toonaangevend als het gaat om bewust zijn en bewust leven op alle fronten. YL wil bewustzijn en bewust leven legitiem maken en uit het zweverige yoga imago halen door maatschappelijke relevantie aan te tonen: concrete aanpak, goede referenties en een heldere onderbouwing.

Het doel is om een bewustzijnsverandering teweeg te brengen en te komen tot persoonlijke en gemeenschappelijke groei.

 

Visie

'Ik geloof dat ieder mens in staat is om zichzelf en de vele aspecten van zichzelf te realiseren  in een proces van verandering en groei. Ik geloof in de oneindige creativiteit en mogelijkheden waarmee we worden geboren. Een gezond, bewust en gelukkig leven is het geboorterecht van ieder mens.

Uniek en compleet met eigen kwaliteiten en talenten zijn we in staat in ons potentieel te leven. Voor iedereen bestaat de mogelijkheid te komen tot een inspirerende ervaring en transformatie.'

Siri Dharma Singh / Oprichter YLS

 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

  ennl