Wessel Wallert / Jagat Guru Singh

Zoals bij veel mensen die het pad van zelfontwikkeling opgaan, kwam mijn eerste kennismaking met Kundalini Yoga voort uit een persoonlijk verlangen. Een verlangen om vanuit een diepere plek in mijzelf keuzes te maken en vorm te geven aan mijn leven. Dit verlangen bracht mij in 2003 in aanraking met Kundalini Yoga. Het was een moment van confrontatie, herkenning en een diepe innerlijke bevestiging.

Na een periode waarin ik intensief lessen volgde en kennismaakte met alle facetten van deze bijzondere yoga vorm, startte ik in 2005 met de Kundalini Yoga Level 1 Teacher Training. Hierna volgde de Level 2 vervolgopleiding en verdere specialisaties zoals de International Yoga Therapy Training. Gedurende deze periode van training en innerlijke verdieping ondervond ik de kracht en schoonheid van het lesgeven, waar ik me vanaf 2006 fulltime op ben gaan richten.


Als leraar, trainer en coach sta ik voor een integere en oprechte benadering. Ik richt me tot een ieder die stappen wil zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Het is een voorrecht mensen te mogen begeleiden en te ondersteunen. Dat ik dat kan vanuit begrip en met diepgang komt voort uit het innerlijke werk dat ik zelf de afgelopen jaren heb verricht volgens de traditie van Kundalini Yoga.


Als yogaleraar heb ik de naam JagatGuru ontvangen. Die naam staat voor het brengen van licht en bewustwording op momenten van innerlijke twijfel en duisternis. Ik zie er naar uit je te ontmoeten en verder te helpen op weg naar een gezond, bewust en gebalanceerd leven!

Wessel Wallert / Jagat Guru Singh
Gecertificeerd International Kundalini Yoga Teacher Level 1/2
Yoga Therapist

  wessel wallert kundalini yoga leraar amsterdam en haarlem
 

Lessen

dinsdag / 18:15-19:45 / Yoga Lifestyle Studio

zondag / 09:30-11:00 / Pop Up Yoga School

zondag / 12:00-13:30 / YogaGarden

 

Aanbod

Kundalini Yoga / Yoga Therapie / Business Yoga

 

Contact

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken