New Year Retreat IBIZA 

Happy New Year to YOU!
Een Kundalini Yoga Nieuwjaars Retraite op Ibiza met Marieke de Lange, Tim Schipper en Siridharma !


Retraite

We nodigen je graag uit om op een bewuste en vreugdevolle manier de transitie naar het nieuwe jaar te maken. Je zult verblijven op een prachtige locatie op het magische Ibiza en onder begeleiding van drie ervaren Kundalini Yoga leraren vele mooie Kundalini Yoga sessies kunnen ervaren. De groep is klein en intiem.

Het dagelijkse programma bestaat uit Sadhana (vroege ochtend discipline), een Kundalini Yoga ochtend en/of middag sessie, gongbaden en avond meditaties. Ook zal er genoeg vrije tijd zijn om het eiland en haar gezellige dorpjes en prachtige stranden te verkennen. Alle (vegan) maaltijden zijn inbegrepen. Naast de yoga-sessies is er de mogelijkheid om een aantal prachtige therapieën en behandelingen te reserveren, te weten: Yoga therapie, massage en ontspanning behandelingen.

 

Data 2017

29 Dec. 2017 – 5 Jan. 2018
(8 dagen / 7 nachten)


Kosten

790 €  
Inclusief accommodatie, eten & drinken.
Exclusief reiskosten, massages, behandelingen


Locatie

Yoga Lifestyle Ibiza
Ibiza / Spanje

Beschikbare plaatsen

Aan deze vakantie kunnen max. 10 mensen deelnemen.
 
Aanmelden New Year Retreat Ibiza
   

Accommodatie

Het ‘Yoga Lifestyle Ibiza’ Huis is gelegen in het hart van Ibiza, omgeven door prachtige natuur en niet ver van leuke dorpjes. Het is huis is gebouwd door een lokale familie in een typische Ibiza stijl. Het is een sfeervol ingericht en voorzien van alles wat we nodig hebben om in een comfortabele, warme en rustige ruimte ons werk te doen. Het is de ideale plek om deze bijzondere tijd samen door te brengen. Behalve fijne slaapkamers, is er een mooie woonkamer met open haard, een keuken en grote eettafel. Buiten, in de boomgaard staat een yurt voor de yoga. Rondom het huis kun je volop wandelen, over mooie zandpaden in een bosrijke omgeving. Wil je het eiland verkennen dan kun je vanaf deze centrale locatie overal snel komen.

Het huis biedt verschillende accommodatie opties: eenpersoonskamer, tweepersoonskamer, gedeelde kamers, luxe atelier.


Leraren & Trainers

Marieke de Lange
Mijn naam is Marieke de Lange (1978) en ik ben sinds meer dan 10 jaar actief met Yoga. Voorheen beoefende ik met name Hatha Yoga totdat ik in 2011 in aanraking kwam met Kundalini Yoga. De eerste les die ik volgde voelde als thuiskomen en ik besloot om de docenten opleiding te volgen. Deze Yoga heeft mij diepgaand verandert en veel inzichten gegeven. Zo herken ik bijvoorbeeld heel snel oude gedragspatronen die me niet meer dienen en deze kan ik vervolgens ook laten gaan. Ik voel me fysiek en mentaal sterker en veerkrachtiger. Door het geven van lessen wil ik graag anderen de kans geven om de vreugde te ervaren die hoort bij een Kundalini Yoga les

Tim Schipper

Als Yogapsycholoog breng ik Yoga en Psychologie samen. In Yogapsychologie-consulten zijn de yoga, concentratie & meditatie oefeningen een ondersteuning aan het gesprek. Bij kundalini Yoga groepslessen ligt de nadruk op het doen en ervaren van yoga & meditatie oefeningen. Beide helpen je meer bewust te worden van gedachten, emoties en gedragspatronen. Door deze te duiden ontstaat er ruimte voor vreugde & vitaliteit. Naast de erkende Master titel in Arbeid & Gezondheidspsychologie via de Universiteit van Amsterdam, word ik officieel erkend als ‘International Yoga Therapist’ door de International Association for Yoga Therapist (IAYT); als ‘Kundalini Yoga Leraar’ bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kundalini Yoga leraren (KYN) en de International Kundalini Yoga Teacher Association (IKYTA).


Siridharma

Siridharma heeft meer dan 15 jaar ervaring in Kundalini Yoga en is de oprichter van Yoga Lifestyle Studio / Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in Yoga Therapie en het helpen van mensen om yoga en bewustzijn te integreren in hun dagelijks leven. Tijdens de week kun je bij hem terecht met specifieke thema's of persoonlijke wensen. Siridharma zal gedurende de week meerdere Kundalini Yoga lessen / workshops verzorgen.

sense retreat ibiza

 
yoga summer retreat ibiza
 
new year retreat ibiza
 
new year retreat ibiza
 
yoga summer retreat ibiza
 
 
 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

New Year Retreat IbizaEngelse website van Yoga Lifestyle Studio, Kundalini Yoga voor beginners en gevordenen in AmsterdamNederlandse website van Yoga Lifestyle Studio, Kundalini Yoga voor beginners en gevordenen in Amsterdam