Monique Haan / Akal Sahai Kaur

Toen ik in 2009 bij Kundalini Yoga terecht kwam, had ik al snel door dat deze bijzondere yogavorm me verder kon helpen. Ik nam een diepe duik in de beoefening en lifestyle. Een paar jaar later, tijdens meditatie, kwam de helderheid en het besluit de sprong te wagen, vanuit vertrouwen. Ik zegde mijn baan op en werd full-time Kundalini Yoga docent en therapeut.

Kundalini Yoga is voor mij een levensgrote spiegel, waarin ik mezelf in steeds wisselende gedaantes mag aanschouwen: vanzelfsprekend en vol verwondering, krachtig, vreugdevol en confronterend.


Ik werk intuitief, met de tools van Kundalini Yoga, maar ook vanuit ervaring met verschillende andere ervaringsgerichte stromingen. De wisselwerking tussen body en mind en de relatie tussen jezelf en je omgeving staan daarbij centraal. Ontwikkeling van moed, discipline vanuit motivatie, (zelf)vertrouwen, compassie en intuitie zullen je helpen om bewuster, vrijer, en krachtiger in het leven te staan. Samen met jou creer ik de rust en ruimte waarin transformatie, maar ook acceptatie kan plaatsvinden. Ik nodig je van harte uit om nader kennis te maken!

Monique Haan / Akal Sahai Kaur
Gecertificeerd International Kundalini Yoga Teacher Level 1 & 2
Lichaamsgericht counsellor

  monique haan kundalini yoga leraar amsterdam
 

Lessen

dinsdag / 10:00-11:30 / Pop Up Yoga School

donderdag / 18:15-19:45 / Yoga Lifestyle Studio

 

Aanbod

Kundalini Yoga / Yoga Therapie / Business Yoga

 

Contact

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken