Mannenyoga

Mannenyoga is yoga speciaal voor Mannen en is meer dan alleen een yoga les zonder vrouwen. Wekelijks zoeken we elkaar op en beoefenen we speciale Kundalini Yoga oefeningen en meditaties. De oefeningen stimuleren de bewustwording van lichaam, gedachten en emoties. Mede door de veelzijdigheid van de oefeningen, zijn ze geschikt voor mannen met en zonder yoga ervaring. Kenmerkend zijn de dynamische yoga oefeningen, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra’s.


Voor mannen betekent het doen van Yoga vaak een introductie in de gevoelswereld. De gevoelswereld binnentreden vraagt om moed en begeleiding. Met mannenyoga bieden we een plek voor mannen om samen het onbekende te ontdekken. Niet door elkaar als macho’s uit te dagen, maar door elkaar te inspireren om de comfortzone te verlaten. Fysieke en mentale blokkades die we ervaren tijdens Yoga en dagelijkse activiteiten maken we bespreekbaar in een vertrouwelijke omgeving.

In het gezelschap van andere mannen wordt je op scherp gezet, uitgedaagd en geïnspireerd in de ontwikkeling naar mannelijke volwassenheid. In onze maatschappij is er weinig plek voor dit soort rituelen en begeleiding in het groeiproces van de man. De meeste aandacht gaat uit naar het verdienen van de kost en ‘bewuste' momenten voor man-tot-man interacties zijn schaars. Omdat deze interacties onmisbaar zijn voor een evenwichtige ontwikkeling van de man, is er Mannenyoga!


Een wekelijks moment van ont-moeting, waar even niets moet en de kracht van verbondenheid heelt.

 

Prijzen

2 Proeflessen voor 12,- euro
Losse les: 15,- euro

(De lessen zijn ook te volgen met de YLS strippenkaarten!)

Dag & Tijd

Donderdagavond / 20:15 - 22:00

Locatie

Yoga Lifestyle Studio / Groenburgwal 9G

Aanmelden voor de les is gewenst en kan bij: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

"We want to build a strong man of you. Not so that you become “macho;” not so that you become self-destructive; but so that you can handle every challenge you face. Challenge is not something that destroys you; challenge is something that gives you an experience."


Yogi Bhajan

 

virDocent: Wessel Wallert

Als leraar, trainer en coach sta ik voor een integere en oprechte benadering. Ik richt me tot een ieder die stappen wil zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Het is een voorrecht mensen te mogen begeleiden en de speciale Mannenyoga les biedt een unieke gelegenheid om als mannen samen stappen te zetten en te groeien. Ik zie er naar uit je te ontmoeten en je verder te helpen op weg naar een gezond, bewust en gebalanceerd leven!

Wessel Wallert / Gecertificeerd Level1&2 Kundalini Yoga leraar / Business Yoga trainer / Coach


Voor overige Mannenyoga activiteiten, kun je kijken op www.mannenyoga.nl

 
mannenyoga
 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

| ennl