Kundalini Yoga Lerarenopleiding
Level1 Intensive

De Level 1 intensive is een unieke kans om in een korte tijd en op een geweldige locatie je level1 opleiding te volgen. Deze geconcentreerde vorm van werken geeft je de kans om een nog diepere ervaring te bereiken en ondergedompeld te raken in de yogische leefwijze. De training vindt plaats bij ons yoga-resort op Ibiza / Spanje, en is geconcentreerd in 3 modules van 9 dagen. Het lerarenteam, de natuurrijke omgeving en het prachtige landhuis bieden je de perfecte setting om in te groeien en te beleven.

Voor iedereen die

• gecertificeerd Yoga leraar wil worden
• zich wil verdiepen in de wetenschap van Kundalini Yoga
• de yogische leefstijl wil integreren in het dagelijks leven en in het werk

Certificering

Deze opleiding wordt erkend door KRI - Kundalini Reseach Institute. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het “International Kundalini Yoga Level 1 - Instructor” certificaat.


Level1 brochure

Voor aanvullende informatie over de Level1 Intensive opleiding en de Studievoorwaarden: download hier de brochure

  Download de Kundalini Yoga Lerarenopleiding - Level1 intensive brochure
 


Aanmelden voor de Kundalini Yoga Lerarenopleiding - Level1 Intensive

   

Trainers en mentoren 

Lead trainer: Simrit Kaur

Simrit is een onafhankelijke Kundalini Yoga trainer (Level 1 en 2). Simrit heeft een omvangrijke bijdrage geleverd aan het introduceren van Kundalini Yoga in het Midden Oosten. Ze is de eerste Israëlische Lead trainer en leeft het leven van een “Kundalini Pelgrim” – les geven en reizen in Israël en Europa. Ze inspireert mensen met veel respect voor de oorspronkelijkheid en met veel liefde voor originaliteit.


Simrit Kaur is een levend voorbeeld van iemand die zich volledig heeft verbonden en toegewijd is aan service. Ze is een leraar, een leider en beschikt over een yogische integriteit op alle niveaus. Ze is een liefdevolle, zorgzame en compassievolle lerares met een buitengewone capaciteit om anderen te ondersteunen, te begeleiden en te inspireren.


Associate trainer: Siri Dharma Singh

Siri Dharma is de oprichter van Yoga Lifestyle en vele andere yoga projecten. Meer dan 15 jaar lang was zijn focus om yoga naar de “niet-gelover” te brengen. Met zijn werk in het bedrijfsleven heeft hij een hele belangrijke bijdrage geleverd aan de levens van velen en de bedrijfscultuur van vele organisaties.


Je in een ruimte bevinden met Siri Dharma voelt altijd alsof je je in God’s wonderlijke speeltuin bevindt, een plek waar service en vreugde hand in hand gaan en een liefdevolle uitwisseling plaatsvind tussen vele dimensies.

 

Kosten

Vanaf 3150 € inclusief opleidingskosten, registratie & aanbetaling, accommodatie seminar huis, vegetarische maaltijden en het examen. Download de brochure voor meer informatie over de verschillende betalingsopties.


Nieuwe opleidingsdata 2018

22 - 30 Juni 2018
24 - 01 Augustus / September 2018
02 - 10 November 2018

 

Huidige opleidingsdata 2017 / 2018

11 - 19 November 2017
10 - 18 Februari 2018
26 - 03 Mei / Juni 2018


Locatie

Yoga Lifestyle Ibiza
Ibiza / Spanje

 
yoga opleiding op ibiza
 
kundalini yoga opleiding ibiza
 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Level1  |  Level1 Intensive  |  Level1 Amsterdam  |  Level2  |  21 Stages of Meditation ennl