Kundalini Yoga

Kundalini Yoga is een oorspronkelijke en volledige vorm van yoga en wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Kenmerkend zijn de dynamische oefeningen, de aandacht voor de adem en het gebruik van mantra's (klank). Door het gelijktijdig toepassen van deze verschillende yoga technieken worden resultaten erg snel en op verantwoorde wijze bereikt. Naast vele yogasets, kriya’s en meditaties biedt deze oude wetenschap een compleet overzicht van yogische richtlijnen, recepten en tips voor het onderhouden van een gezonde en bewuste levensstijl.

De uitwerking

De oefeningen hebben een sterk reinigende werking waardoor gifstoffen maar ook pijn, angst, stress en frustraties worden opgelost. Kundalini Yoga helpt je bewust te worden van je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid en deze positief te beïnvloeden.

  kundalini yoga les amsterdam volgens yogi bhajan
 

A supreme technology

Kundalini Yoga is the supreme technology to awaken your awareness and take you into your original Self. It is a natural unfolding of your own nature. It teaches you how to gain a strong immune system, vital glands, a strong nervous system, good circulation, and an awareness of the impact of your habits.

Kundalini Yoga is the fastest way to establish an aligned relationship between the body, mind and the soul.

Yogi Bhajan / master of Kundalini Yoga


 

Voor wie

Kundalini Yoga is mede door haar veelzijdigheid geschikt voor iedereen. Kundalini Yoga is verder als discipline uitermate geschikt om in te passen in het dagelijks leven en wordt daarom naast de yoga van het bewustzijn ook wel de yoga van de huishouder genoemd.

 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Wat is Kundalini Yoga  |  De Basis  |  Yogi Bhajan ennl