Yoga Therapie & Coaching

Yoga Therapie & Coaching is voor iedereen die behoefte heeft aan een persoonlijke benadering en resultaatgericht wil werken aan specifieke klachten, persoonlijke thema’s of doelstellingen. Of het nu gaat om spanningsklachten, mentale onrust of een disbalans in je leven, in deze één op één situatie stemmen we onze kennis en aandacht volledig op je af.

Gedurende het begeleidingstraject werk je aan bewustwording, inzicht, acceptatie en transformatie. Je krijgt helder waar je staat, waar je naartoe wilt en welke fysieke, emotionele en mentale aspecten een uitdaging vormen. Je ontvangt interessante richtlijnen en tips voor het maken van positieve aanpassingen in je levensstijl en je leert yoga en meditatie te integreren in je dagelijks leven.

 

Werkwijze

Tijdens een intakegesprek krijgen we de thema’s, doelstellingen en de duur van het traject helder. Op basis hiervan wordt een programma gemaakt, dat in de daaropvolgende weken wordt aangeboden en begeleid. De benadering is concreet; een combinatie van gesprek, oefeningen en meditaties. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en worden per mail toegestuurd zodat je er ook thuis mee aan de slag kunt. Aan het eind van het traject kijken we samen hoe je je proces het beste kunt voortzetten.

Tarieven

Yoga Therapie & Coaching bij Yoga Lifestyle: 75€
Yoga Therapie & Coaching aan huis: 90€

Een sessie duurt 1,5 uur.

 
Aanmelden voor Yoga Therapie


 

Je kunt je aanmelden voor Yoga Therapie & Coaching door het online inschrijfformulier in te vullen. Naast je persoonlijke gegevens vragen wij je aansluitend de intake vragenlijst in te vullen.

 

Therapeuten & Trainers

Yoga Therapie & Coaching wordt aangeboden door Wessel Wallert en Monique Haan. Beiden zijn internationaal gecertificeerde leraren en beschikken over gedegen kennis en ervaring. Naast hun yogaopleiding hebben ze zich verder gespecialiseerd met o.a. de internationale yoga therapie opleiding.

Int. Association of Yoga Therapists

Yoga Lifestyle is als aanbieder van Yoga Therapie aangesloten bij de International Association of Yoga Therapists.

 

Ervaringen

"Het traject van individuele begeleiding heeft mij bewuster gemaakt hoe ik met stress om kan gaan. Ik heb meer rust in mijn hoofd gekregen en heb ervaren dat je door een combinatie van ontspanning en doorzettings vermogen bepaalde barrieres kunt overwinnen. Ook voel ik me meer verbonden met mezelf en mijn omgeving. De begeleiding had voor mij precies de juiste toon, een combinatie van zorgvuldige benadering, strengheid en betrokkenheid."

 

Stephen Hodes / Consultant, lector, coach

 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Privélessen  |  Yoga Therapie & Coachingennl