Aquarian Sadhana

De Aquarian Sadhana is de ochtend discipline van Kundalini Yoga. Het is een speciale discipline die door Yogi Bhajan (meester in Kundalini Yoga) is gegeven om ons voor te bereiden op de veranderingen en uitdagingen van het dagelijks leven in de 21e eeuw. Yoga Lifestyle Studio nodigt je graag uit om ook eens kennis te maken en te proeven van deze bijzondere ervaring. Sadhana wordt gratis aangeboden. Wel heb je mogelijkheid om een donatie te doen. Kijk hier voor het online lesrooster!

Richtlijnen

Sadhana wordt aangeboden in een zeer neutrale en meditatieve ruimte. De bijzondere kwaliteit van deze ruimte is duidelijk voelbaar en ondersteunt ieders persoonlijke proces en de diepe ervaring die door sadhana gerealiseerd kan worden.

Hier een aantal richtlijnen die helpen om de juiste sfeer in de ruimte te creëren en je eigen ervaring te optimaliseren.

- Neem een koude douche en drink twee glazen water.
- Draag schone, frisse en bij voorkeur witte kleding.
- Bedek je hoofd met een tulband of hoofddoek.
- Gebruik geen parfum of andere sterke geuren.

 

Sadhana ochtend discipline

04:30  Opstaan / koude douche
05:00  Reciteren JAPJI
05:30  Yoga set
06:00  Mantra's
07:00  Afsluiten

 
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
 
aanmelden yoga lifestyle nieuwsbrief

 


Sadhana events worden aangekondigd en toegelicht op de YLS Facebook pagina en in de maandelijkse nieuwsbrief. 

 

 

Sadhana events

Vanuit de sadhana worden er regelmatig en het hele jaar door speciale events georganiseerd waaraan je gratis kunt deelnemen. Deze events zijn een aanvulling op en verdieping van de sadhana.

Ook biedt YLS ieder jaar de 40-dagen sadhana, waarbij je samen met anderen 40 dagen aaneengesloten de sadhana volgt. Een bijzondere levenservaring voor iedereen die erachter wil komen wat het betekent om een vaste discipline te onderhouden.

 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Sadhana ennl