Kundalini Yoga Lerarenopleiding level 2

Een tweejarige verbintenis, honderden uren van instructie, meer intense yoga en meditaties, hard werken, veel plezier, verrassingen en uitdagingen worden met elkaar vermengd tot een diepgaande ervaring. Deze training raakt alle gebieden van je leven waardoor je in staat zult zijn om te leven in je volledige potentieel en kracht.

Voor iedereen die:

• een inspirerende & krachtige yogaleraar wil worden
• een dieper begrip van Kundalini Yoga wil krijgen
• zich wil verbinden met een grotere gemeenschap van leraren

Certificering

Deze opleiding is gecertificeerd door het KRI Kundalini Researche Instituut en je zult na een succesvolle afronding het Level 2 certificaat ontvangen.

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie over de Kundalini Yoga Lerarenopleiding Level2 en de Studievoorwaarden: download hier de brochure

  Download de Kundalini Yoga Lerarenopleiding - Level2 brochure
 
Aanmelden voor de Kundalini Yoga Lerarenopleiding - Level2
   

Modules

• Vitaliteit & Stress
De geavanceerde werking van Kriya’s en een verdieping in hoe je Kundalini Yoga kunt toepassen voor herstel, genezing en het doorbreken van negatieve gewoonten.

Bewuste Communicatie
De capaciteit om te spreken en gehoord te worden, actief luisteren, de invloed van de Chakra’s en doeltreffende communicatie-instrumenten

Authentieke Relaties
Uitleg over de relatie tussen man en vrouw door gebruikmaking van humor, diepe meditaties en krachtige Kriya’s. Onderwerpen die aan bod komen zijn liefde, huwelijk, Tantra, het oplossen van conflicten en meer.

Mind & Meditatie
Een week gevuld met zelfontdekking, innerlijke rust, stilte en een diep gevoel van verbinding met alle aspecten van het leven. We onderzoeken verschillende meditatietechnieken en leren optimaal gebruik maken van onze zintuigen.

Levenscycli & Levenswijzes
Verkenning van uitdagingen en problemen rond geld en succes.  Leren hoe we in een positieve spiraal terecht kunnen komen er welvarendheid kunnen genereren.

Spirituele Krijger
Een extra week om de 2 jaar ervaring en ontwikkeling te consolideren en om de overgang te maken van leraar tot leider.


Kosten

Vanaf 3630 € inclusief opleidingskosten, registratie & aanbetaling en examen & certificatie. Download de brochure voor meer informatie over de verschillende betalingsopties.


Opleidingsdata 2017 / 2018 / 2019

01 - 08 Oktober 2017 (D)
04 - 11 Maart 2018 (D)
16 - 23 September 2018 (D)
10 - 17 Februari 2019
(D)
12 - 19 Juli 2019 (NL)
17 - 22 November 2019 (D)

 

kundalini yoga level2 opleiding

 
kundalini yoga level2 opleiding nederland
 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Level1  |  Level1 Intensive  |  Level2 ennl