Voor iedereen toegankelijk

Onze groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, je hoeft er niet bijzonder lenig voor te zijn. De sfeer is uitnodigend en de instructies zijn concreet. Alle lessen zijn open voor beginners! Je hoeft je niet van te voren aan te melden en kunt gewoon binnenlopen voor de lessen. kijk hier voor het online lesrooster!

Het lesrooster bestaat uit twee soorten lessen:
- Reguliere lessen
- Sadhana

Reguliere lessen

Kundalini Yoga lessen van 1.5 uur. Je wordt begeleid door een reeks van ervaringsgerichte oefeningen en meditaties. Genieten en werken aan jezelf op vele niveaus. Een les heeft de volgende opbouw: intunen – yoga set / kriya - ontspanning - meditatie - afsluiting.

Sadhana

Sadhana is onze dagelijkse vroege ochtend yoga discipline. Tijdens de 2.5 uur voor zonsopgang onder begeleiding yoga beoefenen en mediteren voor je spirituele ontwikkeling. Sadhana maakt je sterk en stralend. Lees meer..

 

 

Kundalini Yoga

Kenmerkend voor Kundalini Yoga zijn de dynamische oefeningen, de aandacht voor de adem en het gebruik van mantra's. De oefeningen helpen je bewust te worden van je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid en tegelijkertijd deze positief te beïnvloeden. Op deze manier kom je er zelf al snel achter wat Kundalini Yoga met je doet en wat het voor je kan betekenen. De nadruk ligt op de ervaring zelf.

 
yogales amsterdam bij yoga lifestyle studio
 

Ervaringen

"Al bij mijn eerste Kundalini Yoga les voelde ik een verandering in mijzelf. Ik voelde me ontspannen, dichter bij mezelf en meer in contact met mijn omgeving. Deze ervaring gaf mij positieve energie en kracht. Ik voelde mij dan ook meteen uitgedaagd om door te gaan met Kundalini Yoga. Ik heb meerdere vormen van Yoga beoefend maar nog nooit voelde het zo compleet aan. Deze ervaring was echt nieuw voor mij."

Margot Straathof / IT Salesmanager

 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken