Kundalini Yoga voor beginners en gevorderden.

Onze groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, je hoeft er niet bijzonder lenig voor te zijn! De sfeer is uitnodigend en de instructies zijn concreet. Je hoeft je niet van te voren aan te melden en kunt gewoon binnenlopen voor de lessen.

Kijk hier voor het online lesrooster!

Kundalini Yoga

Kenmerkend voor Kundalini Yoga zijn de dynamische oefeningen, de aandacht voor de adem en het gebruik van mantra's. De oefeningen helpen je bewust te worden van je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid en tegelijkertijd deze positief te beïnvloeden. Op deze manier kom je er zelf al snel achter wat Kundalini Yoga met je doet en wat het voor je kan betekenen. De nadruk ligt op de ervaring zelf. Een reguliere Kundalini Yoga les duurt 1.5 uur. Tijdens de les wordt je begeleid door een reeks van ervaringsgerichte oefeningen en meditaties.

Een les heeft de volgende opbouw:
intunen – yoga set / kriya - ontspanning - meditatie - afsluiting.

Wil je meer weten over de basis van Kundalini Yoga?
Kijk dan hier...

 

yogales amsterdam bij yoga lifestyle studio

 

Ervaringen

"Al bij mijn eerste Kundalini Yoga les voelde ik een verandering in mijzelf. Ik voelde me ontspannen, dichter bij mezelf en meer in contact met mijn omgeving. Deze ervaring gaf mij positieve energie en kracht. Ik voelde mij dan ook meteen uitgedaagd om door te gaan met Kundalini Yoga. Ik heb meerdere vormen van Yoga beoefend maar nog nooit voelde het zo compleet aan. Deze ervaring was echt nieuw voor mij."

Margot Straathof / IT Salesmanager

 

Wilt u meer weten?
Bel of mail naar: 06 - 42 00 63 64 / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken